Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KINAS VACKRASTE

jag vet att det här är inte rätt

men jag kan inte se mig mätt

för kinas vackraste är här

och jag vet inte vem hon är

jag vet att skönhet är en drog

och jag en man med delad håg

men kinas vackraste kom hit

och blev en avgjord favorit

hon ser jag ser åt hennes håll

det spelar inte någon roll

för jag är bara ännu en

av alla dessa långa män

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  090913




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-13 16:08



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Fortsätt du att njuta av åsynen av denna skönhet! :-))
2009-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Yum, yum, Matteus!
Nina glömmer man inte!
2009-09-13

  Mats Henricson
Förstår din känsla, vet en parallell, här i Skiftinge bor en Irakisk SKÖNHET ,ca 18, Otroligt Vackert Ansikte med rena och symmetriska drag, får associationer till en ung Gina Lollobrigida !
Du minns väl denna Italienska Filmskönhet och den här flickan har,dessutom, samma Perfekta Kropp och rör sig som en gasell ,smidigt och njutbart !
2009-09-13

  Maria T
Konsten får liv i närheten
av den store Skaparen
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP