Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKAR DU MIG DÅ?

 

 

Älskar du mig då när jag är som mest liten

älskar du mig då jag gråter i ångesten svärta

älskar du mig när jag är skör som en gammal spegel

älskar du mig alla dagar då jag kämpar mot ångesten

älskar du mig när jag är i alla mina jag ?

 

älskar du mig för allt jag är och allt jag känner

för jag orkar inte längre springa mera

för jag orkar inte längre fly min själs smärta

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-13 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen