Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG BEHÖVER

 

 

Att släppa in krävs mod

att släppa in kärleken

våga tro utan förbindelser

 

krävs stort mod att älska förutsättningslöst

krävs mod att inte begära lika mycket tillbaka

jag går med famlande händer och ångest i bröstet

det krävs mod att våga,att känna ,våga släppa taget 

mitt hjärta har hungrat länge och tomheten har seglat omkring

ser mina föräldrar segla allt längre bort på en stor våg i ett stort hav

 

därborta står jag på en klippa och ser dom försvinna långsamt bort

är jag frigjord nu från den sega navelsträngen ni bundit mig till

jag har seglat länge nu i ovisshet och otrygghet

jag behöver jag behöver,   det är jag som behöver nu

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-14 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen