youtube.com/watch?v=dcIs3rAEytk by Aimee Mann - Wise up

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i samarbete med Peter Matsa. Tack för ett givande samarbete Peter. Bildens copyright: Peter Matsa tagen 06/02/09 Musiktips: youtube.com/watch?v=dcIs3rAEytk by Aimee Mann - Wise up




"Det kommer inte att ta slut"



Blixtens fingrar genom molnen

tystnad . . .

vattenringarna blir ett med ytan

stenarnas avspegling

Ett höstlöv med regndroppar på
en hand sveper över slätten,
klär varsamt av luften dess fuktiga dräkt

träden står stilla, avvaktar

vilken minut som helst
startar tiden om igen

Timglaset vänds aldrig om igen
varför räkna stunderna?

Sandkornen faller långsamt
lägger sig tillrätta

Livet rinner

ett glas konjak
stolen nära eldstaden
ögon möts genom röken
blickar genom elden

glödbädden avger det sista av sin hetta
under ett ögonblick som aldrig tar slut

Timglaset samlar damm

Korpen stannar i flykten, mitt under ett vingslag

Röken stelnar

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-14 01:31



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Vilket fint team ni båda är! Min kommentar under Peters text gäller även dig! Rökigt och ödesmättat! Doft av Edgar Allen Poe..
2009-09-14

  Jonas Hagén
det hela skulle kunna bli en film, helheten är bra!
2009-09-14

    ej medlem längre
Välskrivet!
2009-09-14

  peter markurth
ett gott samarbete...
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman