Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förtvivlad


Känslan före ögonblick förändrar

 

Om jag
för en sekund
kunde se
det du ser

Om jag fick låna dina ögon

Skulle jag
då få se
det du tror
jag är blind för

det du tror
jag inte kan förstå

Om jag
en dag
fick uppleva
den känslan
du har
den ångesten
du känner
inom dig

Skulle jag då
också gömma mig
försvinna
och stänga alla ute

Om jag fick
vara du
och se mig
så som du ser

skulle jag då
få dig att förstå
hur mycket
jag vill dig väl

inte såra

genom att du
inte tror jag ser

Om jag tog
emot de osynliga
slag
de hårda ord
du får varje dag

skulle jag då
få dig att
äntligen förstå
att när du vaknar
vet jag varför

du inte orkar

låt mig se
med dina ögon
låt mig få
känna
låt mig
förstå

släpp in mig
o låt mig hjälpa dig

jag ser fast DU inte tror




Fri vers av ia VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-09-14 12:04



Bookmark and Share


  Jimmy_S
Fint!
2009-09-15

  Teresia Ridell
Skrivet rakt av, rakt ur ett varmt hjärta som bryr sig. Lyser rakt igenom o det är underbart !!!
2009-09-15

  Peter Jr Eriksson
bokmärker ! så galant skriven!
2009-09-15

  Sara Heiling
DU ser!
Ser sånt som inte syns och som inte hörs

Fantastiska du
2009-09-14

  Mr Lindemann VIP
Denna text äger en voss ärlighet som gör att man "köper" den rakt av

Att vilja vara en del av den andres liv
läser jag in här
det gäller så för den andre att släppa in
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP