Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksdöden

vi reser jorden runt från mitt vardagsrumsgolv
du med armarna runt mig jag
med inga väskor packade
i usa säger jag ska vi vandra längst
alla bakgator i boston lägga
småmynten i en jukebox bara
buttercup baby om och om igen
kinamuren syns från rymden berättar jag
när vi lämnar asien bakom oss stirrar
rakt upp som om rymden
syntes från kinamuren
jag målar dig och alla dina färger
på ett hotellrum i berlin
vi klamrar oss fast när vi lyfter
rusande motorer i maggropen jag
dör kärleksdöden på sannaplan
tre trappor
lägger mitt liv i dina händer säger
jag vill skydda dig från alla explosioner viskar
jag älskar dig och
menar det så intensivt att
det startar en liten eld innanför revbenen
vi reser
oss inte upp
du med armarna runt mig jag
med inga väskor packade bara
livet som är för tungt att bära själv
äsch kom närmre
vi tar varsitt handtag
säger du




Fri vers av IamCharlie
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-14 15:18



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Gillar din berättarteknik. Fint!
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

IamCharlie
IamCharlie