Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETEN ÄLSKAR FÖR DEN BLÖDANDE SANNINGENS SKULL

 

 

poeterna skriver dom älskar ord

dom skriver för den blödande sanningen

dom skär ut bitar utav sitt hjärta för allas beskådan

dom belyser den verkliga smärtan

 

poeterna älskar mera än det mesta man kan

livet är på allvar

och orden skrivs väl valda

så om du älskar en sann poet

då kommer du aldrig bli glömd 

för hon bär orden i sitt hjärta

och skriver dem ned med glödande penna

 

 

 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-14 21:01



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint fångat
2009-09-14

  LenaJohansson VIP
ja det stämmer
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen