Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VANLIG DAG

en man fick nog

slet fram ett vapen

skjöt vilt omkring sig

människor dog

han tänkte:

"snart ska dom bura in mig!"

 

 

vad gör en vanlig dag

till en ovanlig dag?

 

 

 

köttbulle girls

skulle tvinga en kompis

att strippa

en situation

de flesta vill slippa

 

 

vad gör en vanlig dag

till en ovanlig dag?

 

 

någon blev arg

på nånting jag snickrat av solsken

slog sönder en stol

gick till attack med ett stolsben

 

 

kanske dyker liemannen upp

och spelar schack med oss idag...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090914-15




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-15 10:10



Bookmark and Share


  Marjavaara
Vilket ös de va i dikten. Brutalt och inspirerande
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP