Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömskans tid

Kan inte göra livet ogjort
Saker passerar
Lämnar kvar ärr
Och minnen
Åren när jag levde i glömskans tid
Kylans år
Och smärtans månad
Finns där
Som en återkommande huvudvärk
Blodet och ångesten
Den kalla beröringen
Fryser mig till is
Glas som krossas
Tillit som raseras
Lögnen som du hällde i mitt vinglas
Varje kväll
De ord som sas
Var inte de rätta
Sagda med tomhet
Tomhet gör ont
Vågar jag släppa taget nu
Om mig själv igen
Låta bubblan spricka
Omfamna värmen
Låta dig ge den till mig
Kravlöst
Utan förbehåll




Fri vers (Fri form) av M_Franke
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-15 18:07



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra text, gillar den
2009-09-15

  LenaJohansson VIP
skriver under på denna. bra text
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke