Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bråddjup


Är man bråddjup

behöver man vara simkunnig

för att inte drunkna




Övriga genrer av eva m h
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-15 23:48



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sant eva-om man inte kanske borde dyka ner i bråddjupen och utforska vad som finns där
2009-09-26

  Mikael Lövkvist
Och/Eller ta dykarcertifikat :-).
2009-09-22

  Grubbelmia
Stark text. Var finner man denna simkunskap? Kram Mia
2009-09-16

  Lindalou
Djup innebörd som du får fram med bara några få ord. Snyggt.
2009-09-16

  Marreb
mm...
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

eva m h