Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän




Linden

~~

ängsblomma ler åt sommaren som var

böjer sin nacke i ödmjukhet

för hon vet att Linden ännu står kvar

han står rotad i vänskapens härlighet

 

han vattnar hennes porlande skratt

ger näring åt hennes torkade grund

hans ord värmer i ensam natt 

då glömmer hon rädslan en stund

~~

 

Epione-09

 

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-16 11:36



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Tycker mycket om denna text... Vackert om vänskap!
2009-09-30

  Epione VIP
Jag är minsann en överlevande Ängsblomma som dock torkar ihop lite nu till vintern men vilken blomma/kvinna gör inte det?? :)
Mycket vänner och ansiktskrämer så står hon sig.
2009-09-16

    ej medlem längre
Ja, linden står kvar.. hela vintern ... och välkomnar ängsblomman till våren.. för hon återkommer alltid. och är det en varm höst blommar hon dubbelt
2009-09-16

  Ilona _L
Mycket vacker sensommarflirt!
2009-09-16

    leelee
Vackra ord om vänskapens rikedom...
2009-09-16

  erkki
Ska det inte vara Lindén?
;-)
2009-09-16

  Miss Mod
Mycket vacker och underbara formuleringar, tack, för denna gyllene läsning.
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP