Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dynamiskt liv


Inte bara jag - utan också vi

Inte bara inne - utan också ute

Inte bara känsla - utan också tanke

Inte bara huvud - utan också kropp

Inte bara ge - utan också få

Inte bara tala - utan också lyssna

Inte bara stark - utan också svag

Inte bara skratta - utan också gråta

Inte bara ansträngning - utan också vila

Inte bara ja - utan också nej

Inte bara .....




Övriga genrer av eva m h
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-18 14:44



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Inte bara - nej - mycket mera...storslaget eva
2009-09-26

  Grubbelmia
Ja, det gäller att hitta balansen...(själv navigerar jag ofta från ena diket till det andra :-) Kram. /Grubbelmia
2009-09-23

  Miss Mod
Själva hjärtat i tillvaron, kan väl inte beskrivas bättre, tänker jag.
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

eva m h