Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAN KOM SOM EN STORM

 

 

 

Han stormade in tog hennes hjärta

tände eld på hennes passion-er

gav henne kär lek en röst åter

gjorde henne åtråvärd med hans ord  

 

snart mycket snart första mötet är

hon väntar och längtar

han väntar och längtar

vi vet båda vad vi vill

låt kär lek en slå rot i oss

nu och för alltid




Fri vers av Fånga dagen
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-18 22:55



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt fin
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen