Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LATCHO DRÓM

du skulle hålla till godo

med det som du har

men det finns ingenting kvar

du skulle nöja dig med

alla självklara svar

fastän det sliter och drar

du ska ta skeden i vacker hand

gapa och svälj

allt är så enkelt för er

men när klimatet är hett

så att man badar i svett

så vill man ha nånting mer

än bara droppar och stänk

än bara skimmer och blänk

och sånt som tillfället ger

du skulle hålla till godo

och kriga och lida

som en onkel tom

men ingen cowboy will rida

utan nån vid sin sida

sjung "latcho dróm"!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090920




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-20 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP