Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knockout med vackra ord

Slå mig hårt
Knocka mig med vackra ord
Drömmer om en känsla
Tanken om trygghet
En varm hand att hålla i
En själ att dela min smärta med
Men din smärta
Syns så tydligt i dina ögon
Men snälla, se mig
Min bild är så tydlig
Min egen smärta så total
Smek min kind
Berör mitt hjärta
Kylan är så total
Att jag snart fryser
Till is




Fri vers av M_Franke
Läst 466 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-09-21 14:01



Bookmark and Share


  Line W
Det är starkt. Det gör ont. Och det är skitbra!
2011-03-27

  Niclas Petersson VIP
En längtan så stor att den nästan går att ta på. Och jag kan skriva under på varje ord.
Gillar. Mycket.
2010-12-27

    vilgot hellros
mycket vackert!
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke