Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind i håret

Ledsen och patetisk
Flickan jag var
Men jag bytte plats
Fick vinden i håret igen
Min egen speciella plats
Mitt eget rum
En privat sfär
Här kan du inte nå mig mer

Ledsen och patetisk
Liggandes på knä
Pojken du blev
När jag fick vind i håret
När jag fick vingar




Fri vers av M_Franke
Läst 577 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-09-21 14:05



Bookmark and Share


  aol
Gillas mycket,
2017-11-02

  Linda CH VIP
Starkt och tufft!
2011-04-19

  M.A.J.R
Du skriver verkligen skickligt!
2011-02-16

  Niclas Petersson VIP
Oanad styrka.
Fin.
Gillar.
2010-12-27

  Julio VIP
Denna gillar jag^
2010-12-17

    vilgot hellros
vacker,
2010-12-07

  Taggsvamp
Härlig & Stark!!
Jag blev glad - kändes som en seger.
2009-09-22

  peter markurth
stark..gillar
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke