Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanning


HAN IGENOM HENNE




kär lek en början
leken vidrör själar
du tar mig

den söta flickan
dansar över havet nu
hon flödar

hunger.sötma
hon vill ha mera
han skär igenom
hennes hjärta

tunga moln hänger
vilar vid din sida
du glittrar i skimret

vill ha din kär lek
doppad i honung
smakar jag dig


din hårdhet mot
min mjukhet
du tränger in
i min själ

själar vandrar
man och kvinna
stjärnorna lyser
ser skuggorna

det abstrakta
vilar i varat
skjuten av pilar
skär i hjärtat

spetsad
av kär lek ens
pilar du genskjuter,

kyssen




Fri vers av Fånga dagen
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-21 16:35



Bookmark and Share


  peter markurth
välgjord, känns sann
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen