Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny Anka igen


Även här uppmärksammas

Anna Anka ovanligt mycket

Min text har blivit utvald 2 ggr på 2 dagar

Trodde ej detta vara möjligt

Hon väcker känslor

Och på fredag är hon gäst hos Skavlan




Övriga genrer av eva m h
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-21 23:25



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Jag misstänkte att Skavlan var en ÄKTA opportunist, NU har han BEVISAT det !
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

eva m h