Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKÖNMÅLNING

det sägs att man ska resa sig

ta nya tag igen

men om man ligger övermannad

av besvikelsen

så kopplar den ett grepp som

det är svårt att ta sig ur

då finns det inga enkla svar

och ingen tro på tur

 

 

 

 

ingen tid att romantisera

ingen tid för skönmålning nu

 

 

 

det sägs att man ska skärpa sig

och tänka positivt

men sådant snack får mig

att reagera aggressivt

de människor som säger så

har huvuden av plast

de fattar ingenting för de

har aldrig suttit fast

 

 

 

ingen tid att romantisera

ingen tid för skönmålning nu

 

 

 

när liemannnen knackar på

så tystnar pladdret fort

då minns man kanske allt man

inte borde sagt och gjort

men vissa av oss hälsar döden

som befriaren

då slipper vi ju drabbas av

besvikelse igen

 

 

ingen tid att romantisera

ingen tid för skönmålning nu

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090922

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-22 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så otroligt bra...
2009-09-23

  anits VIP
En text jag kan känna igen mig i,
mycket bra skrivit, budskapet
dina känslor förmedlar du bra
smärtsamt att läsa
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP