Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilan


All min strävan

för mig bort

från mig själv


I accepterandet

finner jag vilan




Fri vers av eva m h
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-22 13:07



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Fin rytm i texten. Ord som berör. Tack och kram. /Grubbelmia
2009-09-23

  Miss Mod
Det är nog där vilan finns.
2009-09-22

  Mikael Lövkvist
Goda ord om viktiga insikter, och just genom dessa, tycker jag att dikten skulle kallas Vilan.
2009-09-22

  Anjeska
Bra insikt som även jag tar till mig
2009-09-22

  Marreb
så sant
2009-09-22

  Blåbäret
ja tack...niger och tar emot dina rader
(varför har jag inte kunnat formulera detta själv?)
insiktsfullt och accepterande

tack...
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

eva m h