Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTVINDAR MOT SEPTEMBERSOLEN




Kyla bryter årstid.
döden i antåg

tydliga nyanser
bryter

färger värmer
iskall kyla

frosten biter,
tidig morgon

dagen gryr
solen,

värmer
träden,

växlar
färger,

tilltar,
faller

myllans
lukt

letar
naturen väger,

död




Fri vers av Fånga dagen
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-22 15:56



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Precis som för oss små
människolöv: Det är kampen
som ger dramatiken.
Carl-Erik
2009-09-24

  peter markurth
stark skildring, mkt fint
2009-09-22

  Ronny Berk
iskallt och frostbitet; den känslan förmedlar mej texten; men även sols dagar gryr;

huvudintrycket sorg och död men mellan raderna skymtar livskraftens förhoppningar ...
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen