Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden

Svarta skuggor
Som jagar
Hungrar och törstar
Den sen länge slumrande elden
Vill brinna på nytt
Åter få slicka himlen med sina flammor
Gemenskap mellan himmel och eld
Skrivet i sten

Inatt vill jag också brinna
Känna de glödheta flammorna
Slicka min kropp
En förening mellan himmel och helvete
Så njutningsfullt och smärtsamt
Beröringen, så total
Fylld av syndig svärta
Den sen länge slumrande elden
Vill brinna på nytt
Hett
Inatt




Fri vers av M_Franke
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-22 23:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
absolut:)

gott
2009-09-23

  peter markurth
stark
2009-09-22

  peter markurth
stark
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke