Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRID


Tar strid yxan,

faller



anfall i dimman,

klarnar



dumheter skriker sprutande ,

kaskader



slår besinningslöst vreden,

skarpladdat



satans rädsla dominerar,

tyngd



djävlar faller ned i ,

fördärvet



de utsatta är redan,


fördömda




Fri vers av Fånga dagen
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-23 21:00



Bookmark and Share


  Catharina Edin
Vilar väl så mycket PM över dina senaste enligt min ringa åsikt - var är Carpediem, egentligen?!
2009-09-23

  peter markurth
perfekt flyt, kanonavslut, stark
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen