Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILJAN SNÄRJER JAGET



Viljan snärjer jaget
envisheten stenar,


kallar mig hjälplös


offret springer jag ser
det är jag som,

ligger


lyfter knytnäven
skriker rättighet,

mjuknar


slutet närmar sig
närhet omfamnar,

min kärlek hoppades
du skulle,

älska

mig




Fri vers av Fånga dagen
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-24 21:28



Bookmark and Share


  peter markurth
stark, bra utformat
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen