Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BESKURNA TIMMAR



Beskurna timmar delar,
dig med tidens,

kärlek


samtal i natten
din röst talar,

syner


älskar tidens dalar
du gör mig,

levande,

älskade




Fri vers av Fånga dagen
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-26 04:33



Bookmark and Share


  peter markurth
känslomätade ord
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen