Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ONT IGEN

min dröm i en annans knä

aj, aj - ont igen

utesluten från er exposé

aj, aj - ont igen

nya angrepp, var dag är en strid

aj, aj - ont igen

det är farligt med glädje och frid

aj, aj - ont igen

sånt som sades när jag var sju

aj, aj - ont igen

saker folk slänger ur sig nu

aj, aj - ont igen

förvisso är det en konspiration

aj, aj - ont igen

den drabbar alla som LEVER i tron

aj, aj - ont igen

recensionsex

men ingenting skrevs

aj, aj - ont igen

små fadäser som sen överdrevs

aj, aj - ont igen

är det konstigt att jag längtar bort?

aj, aj - ont igen

eller att vissa gör processen kort?

aj, aj- ont igen

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      26/9 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-26 14:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är så mycket som kan göra ont
förtal, hånad för den tro man har,
ett ord som sägs på fel sätt, listan
kan göras lång
2009-09-26

  Måna N. Berger
Det finns mycket som kan göra ont, ett obetänksamt ord kan smärta djupt.
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP