Tack, vackra Ilham Alam för att du ställde den frågan en gång!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack, vackra Ilham Alam för att du ställde den frågan en gång!


FRÅN LAHORE

alltid någon

som stjäl min dröm

just den punkten

som är så öm

det ska tryckas

på denna punkt

just när jag tror

att allt är lugnt

det finns smärta

som ni aldrig ser

rop av ångest

som aldrig når er

från lahore

kom frågan till mig:

"måste du äga allihop, säg?"

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090926




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-26 16:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Det kan man undra, bra fråga
2009-09-27

    Tea Alex
Ja det är en ganska bra fråga...
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP