Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARTYFLICKAN

partyflickan

septemberlördag

och solen får humöret på topp

minns den gången

då hon köpte

lp:n "party" av iggy pop

vissa saker

glömmer man aldrih

det där är en av dom

blonda håret

fladdrar i vinden

försvann lika snabbt

som hon kom

partyflicka

jag hoppas du gillar

den plattan lika mycket som jag

liksom blondie

och annat du köpte

på skivmässan en dag

vore kul att

få resonera

om plattor, band och musik

någonstans där

man kan slippa

en nyfiken, spotsk publik

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090926




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-26 16:11



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja ibland vill man umgås enskilt.
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP