Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDIOKER MAN

när det kommer till kritan

är jag ingen don juan

jag är ingen casanova

after all is said and done

jag summerar de tillfällen

som kom och som försvann

och min slutsats blir:

jag är en medioker man

 

 

jag är odräglig, bedrövlig

jag är ganska imbecill

jag kan leta fram en

arsenal av ondska om du vill

mitt i all denna drägg

har jag försökt att vara sann

så ingen skål, ingen vägg

bara en medioker man

 

 

 

mycket av det där du hört

kan säkert äga relevans

och vi lever i en stad

där ingen får en andra chans

så när man ser mig komma

och det frågas: "vem är han?"

kan jag ge besked direkt:

en mycket medioker man

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090927




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-27 10:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att 5:an slutade tjata om programmet "Nöjespokalen" i reklamen.
2009-09-28

    Tea Alex
Jag tycker du är en fantastisk människa!
2009-09-28

  © anakreon VIP
Svensk Synonymordbok:
Medioker, se medelmåttig.
Medelmåttig, se genomsnittlig
tämligen normal et etc. Att vara
medioker är således inte
värre an det de flesta av oss
måste leva med. Att ANSE SIG
VARA medioker blir väl då
ett uttryck för att tycka sig
inte ha motsvarat sina egna
förhoppningar på sig själv.
Och redan att kunna uttrycka
det som du, i detta självut-
lämnande poem, visar på
möjligheter för framtiden.
Och, Larz, 13.811 applåder
kan ju knappast ha helt fel.
Carl-Erik
2009-09-28

  Mats Henricson
Ja, Larz G , mycket kan man säga om Dig, men "medioker" ..?
Snarare lite Rabiat (förlåt....) men, samtidigt, en mycket Komplicerad Personlighet med många bottnar . Och Din Formidabla Språkliga Mästarkapacitet kan INGEN, säger INGEN, ta ifrån Dej ! För mej är det en Njutning att läsa dina poem , ÄVEN när du framför saker som jag bestrider ! För DÅ går den språkliga Suveräniteten FÖRE Ideologiska Skiljaktligheter !!!!!!!!
2009-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Nej, A Touch...Det är inte så illa. Det är VÄRRE!
2009-09-27

  Junitvillingen
Ojjjj...denna träffar med besked! Är det verkligen så illa Larz? Men orden är dina och jag vill verkligen inte förringa det DU känner inom dig. Men åhhh så orden känns!! Texten berör enormt. Du är dessutom grymt bra på att få till ett fantastiskt flyt i alla dina texter - detta tack vare att du behärskar rimtekniken alldeles strålande. Alla rimord är så otvungna även i denna...det är liksom "takt och ton" rakt igenom och det skulle, för den som kan det, gå att snickra ihop en melodi till! Applåder!
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP