Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växthusnatt

Ljuslyktor leder fram till växthusen

Vi går in

Medelhavsvärmen slår emot oss

Fågelkvitter

Dämpad belysning

Tända ljuslyktor

Grekisk sång och musik

En stund tror jag att jag är på utlandssemester

Växthusnatt på Bergianska







Övriga genrer av eva m h
Läst 435 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-27 23:10



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Vilken stark närvarokänsla du lyckas förmedla, Eva. Tack. /Mia
2009-10-03

  Miss Mod
Utlandet, riktigt nära.
2009-10-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Här fick man vara med om en resa. Fint förmedlande.
2009-09-28

  Anjeska
Vilken härlig känsla du förmedlar!
2009-09-28

  Lindalou
Snyggt. Det låter underbart.
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

eva m h