Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hållning


tänker

för mycket

tänker

hals
hopsnörd
axel                        axel
a                     b                    a
r
ö
lunga        s        lunga
t
b
e
r                           n                           r

syl

navel
mage

m          höft        skör          höft        m
molvärk              molvärk

h            l                            l            h
a                                                     a
n                                                   n
d                                                   d

å                          å

 

r                        r

knä                         knä

u                             u
n                              n
d                              d
e                             e
r                             r
b                            b
e                            e
n                            n

häl                           häl 
hålfot                              hålfot
tår                                                   tår

 

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-29 13:41



Bookmark and Share


    resilient
Jättefin figur. men håller med Catharina om att något fattas. Ett stort hjärta tror jag nämligen att du har.


Snyggt!
2009-09-30

  Catharina Edin
Är detta verkligen du - fattas det inte en bit där kring mitten? hahaha!
2009-09-29

  Lindalou
Underbart. Som blivande läkarsekreterare med hopsnörpt hals gillar jag skarpt din anatomiska bokstavsfigur.
2009-09-29

  The Stargazer
Hur har du gjort detta? Det är väl en speciell tangentkombination, har glömt bort den, vanliga mellanslag förvinner ju bara. Hursomhellst, riktigt fyndigt tänkt och snyggt resultat.
2009-09-29

  LassO
Men människa ;=)
2009-09-29

  Peter Matsa
haha fyndigt ... snyggt!
2009-09-29

  etthjärtaäralltidrött
Ha, ha va snyggt!
2009-09-29

  Carola Zettergren
Bokmärke och en massa applåder så klart!!!!!
2009-09-29

  Carola Zettergren
Snacka om kreativt, i dubbel bemärkelse...SUVERÄNT!!!!!
2009-09-29

  Mr Lindemann VIP
Ja ,inte illa skrivit!
Ja, till at skapa en
självbild
av ord
toll det ryms det
ett stort
hjärta och



2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke