Inget för kultursnobbar. "I know it´s only rock´n´roll, but I like it"" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inget för kultursnobbar. "I know it´s only rock´n´roll, but I like it"


DU OCH JAG OCH OKTOBER

släpp ut mig på nätet

jag måste ha kontakt

jag måste ha ett hjärta

som slår i samma takt

släpp in mig i värmen

oktober är snart här

låt mig få se på skärmen

hur underbar du är

 

 

 

bara du och jag och oktober

höstmys på hög nivå

perspektivet är utopiskt

men jag tänker på det ändå

bara du och jag och oktober

som en åsnespark mot allt grått

en protest mot alla metoder

och de normer som vi har fått

 

 

 

 

sen nittionio

har jag haft tillgång till

det som vi kallar nätet

och nu är allt jag vill

att finna en utväg

en ingång och en port

så ge mig en lösning

och helst ska det gå fort

 

 

 

 

bara du och jag och oktober...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/9 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-29 19:01



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
"Only rock´n´roll" - det är inte så bara det! På nätet finns hjärtan, som slår i samma takt, din önskan förklingar säkert inte ohörd! Weben är världsvid..
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP