Bara pop. Inget för finsmakare och kyrkligt korrekta." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bara pop. Inget för finsmakare och kyrkligt korrekta.


VÅFFLOR MED BLÅBÄRSSYLT OCH VISPGRÄDDE

våfflor med blåbärssylt och vispgrädde

skulle passa så bra

våfflor med blåbärssylt och vispgrädde

något som jag vill ha

vi skulle sticka ned till havsbandet

ta en långpromenad

våfflor med blåbärssylt och vispgrädde

gör mig oerhört glad

 

 

 

anspråkslös man med väldigt tight budget

söker damsällskap

utger mig inte för att vara lyckad

och är inget kap

ge mig fri lejd från alla fariséer

från pösmunkar och pest

våfflor med blåbärssylt och vispgrädde

gör livet till en fest

 

 

 

jag struntar blankt i alla traditioner

våfflor kan ätas jämt

strunta i alla fariséfasoner

ta dem som ett skämt

så längesen som någon tillredde

just det jag önskar nu

våfflor med blåbärssylt och vispgrädde

vågar inte fråga min fru

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090930




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 621 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-30 15:56



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det där låter smaskens...
2009-10-01

    Tea Alex
Åh härlig levnadsglad dikt!!!
2009-09-30

  Ezmeralda VIP
Blev görsugen på våfflor med grädde.
Fråga frugan vet ja.
2009-09-30

    sajo
Se där jag åt laktosfria våfflor med blåbärssylt förra veckan och det var otroligt gott. Grädden hoppade jag över.

Gillar din text.
2009-09-30

    ej medlem längre
våfflor med sylt o grädde mums det gillar jag
2009-09-30

  Måna N. Berger
Åh men det skulle jag kunna laga åt dig! Det är gott och kan, som du säger, njutas när som helst! Frågan är bara hur jag ska få dem till Gävle.. E-post?
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP