Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hade här egentligen velat stava samvetsgrant med två n men kunde inte bestämma mig för just var i ordet att stoppa in ett extra n


Samvetsgrant






...på mitt samvete
har jag att jag inte ständigt
varken läser eller kommenterar
samtliga poeter jag tidigare läst
eller gjort till skrivarvän

de som gjort mig
till sin skrivarvän samt de
som jag ännu inte vet om att de finns

när så en eller annan poet
lägger penseln och staffliet på hyllan
grämer jag mig över detta
som efter en länge sedan
förlorad kärlek...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 09:17



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det stavas sammets-granit - om du menar att känslan är mjuk och hård på en gång... Skämt åsido, jag håller med nedanstående kommentator.
2009-10-04

  Michaela Dutius
Du har satt i ord vad jag tror många här känner....när någon inte längre finns med
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP