Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maning


Linda med ord
en förförelse,
bojor av förväntan.

Varsamt, varsamt

blotta
mina suckar.

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 11:45



Bookmark and Share


  Catharina Edin
'bojor av förväntan' - mycket sensuellt!
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke