Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbetslöshet och meningslösa kurser, heter texten, skriven av ’gammal hårdrockare’ vilken inspirerade till kommentaren


Kritik på en text (308)





gör som regeringen
starta eget
kan de så kan du

det är ju på sig själv
man skall satsa
det gör stadsbuden

samt de som sitter i riksdagen
och förstås den
som pissar i motvind...

...för övrigt handlar ett jobb
förstås inte om jobbet i sig
utan om varför du är där

du prostituerar dig
genom att låta andra
använda din kropp

att gnida sig emot
så de kan
orgasmera kapital...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2009-10-04 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP