Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hösten ger klarhet


Födelsen

Jag kan inte flyga
inte gå dit vatten når
ända ser jag
det bortom smygande
när hjärtan faller
från trädens hår




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-06 11:32



Bookmark and Share


  Maria T
Visst ger hösten klarhet
när alla hjärtan har fallit
2009-10-11

  Junitvillingen
Det här är sann poesi Fredrik!! De två sista raderna får du en hel massa +++++++++ för!!;-))
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö