Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avverkning

 


 


Jag klipper ännu gräset


men trimmar icke kanterna.


Så visar jag mitt avstånd


till de påstrukna backanterna.


Mitt liv går mot sin höst.


En sorts ironisk  tröst.


 


 


 


 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-06 18:44

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Dessa orden fångar mej.

Ingen föreställning behövs - man är trygg i sig själv.
Och vågar visa det.
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP