Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


Klädde av mig

 

*

jag klädde mig i din röst

en klänning av ljusa spetsar i virvlande vals

men minnen kylde mitt nakna bröst

värkte och stakade sig kring min hals

*

jag klädde mig i dina varma ord

ljuvliga var de färger då i mitt liv

som ett vackert dukat bord

men en tavla på trasigt stativ

*

jag klädde av mig till din sång

lät klänningen av skuld falla ner

älskade hett natten lång

nu finns Vi inte mer

Epione-09

 

 

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-08 10:06



Bookmark and Share


  Miss Mod
Innerligt och inspirerande.
2009-10-10

  erkki
Hu så hemskt! Låter som stekelsex:

När man gjort sitt
just efter ritt
då sitt blev ditt,
blev ingen hit:

En djävulst titt,
två käftar vitt:
så sluta ditt.
I hennes mitt!
2009-10-08

    ej medlem längre
En helt ljuvlig dikt... så minnesrik, varm, mjuk ... och sårbar.
2009-10-08

  Quasimodo
Så här så mitt i livet med ögon för det stora och det minsta, i att finnas, älska, förlora, vinna och att var till allt !!
2009-10-08

  Dangereux
Kanon, vet inte vad jag kan säga mer än så, jättebra!
2009-10-08

  ULJO
Härlig poesi med mycket innerlighet.
Gillar det jag läser.
Tack för det.
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP