Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad

Jag blir svävande
i en viktlös piruett
Som en porlande vårbäck
glittrande glad
Du har hittat
till mitt hjärta
Jag har fångat ditt




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-12 23:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du skriver verkligen de mest lekfullt uppmuntrande texter, det är så man blir mera skuttig i benen för var text jaget läser
2012-01-15

  Ninananonia VIP
Åh så fint... visst är det underbart min vän.. i hjärtat...
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP