Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är okej nu

Lugn
Det är lugnt nu
Okej
Det okej nu
Kanske mindre
Möjligen mer
Men ändå
helt okej
Mår faktiskt
nästan
bra
Är faktiskt
nästan
konstigt nog
glad





Fri vers av MayFlower
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-27 19:15



Bookmark and Share


  "Milou"
Känner så igen mig....konstigt nog så märker man en dag att man nästan är glad igen! Det finns hopp! :)
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

MayFlower
MayFlower