Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In the house

Jag tänker inte säga
vad jag tycker om dig
Nu i dag känns det bra
att jag är åter jag

Vänder min blick
åt ett annat håll
Vad jag tycker om dig
spelar ju inte någon roll

Plockade vitsippor åt mig själv
Och jag blev glad
Jag känner mig själv
Känner min egen närvaro

In the house Im back
Nu tänker jag inte
svika mig själv igen
Nu är nu




Fri vers av Spirit
Läst 143 gånger
Publicerad 2012-04-15 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit