Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happy Alright!

Glad i livet

Happy inside

Mmm ja lite oro förstors

Själen healar

Trött vill mer

Lek skoj och kanske mer

Take a brake in life

Stanna en stund




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-29 14:29



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Pausa i livet..en kort stund
Man kan vilja för mycket
kanske inte allt funkar...Pausa
2012-08-07

  Ninananonia VIP
Det behöver man ibland.. bra skrivet berör..
2012-07-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så rätt
på alla sätt
ner Dig sätt
sen går allt lätt
som en plätt!
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin