Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi satt och åt hallon och glass på en altan högt upp alldeles bredvid en stor ask....


Den prasslande asken...

Plötsligt lade jag märke till prasslandet,
det kom från den stora asken.

Jag tror den sa något till mig,
kanske att den var glad att vi satt där?

Prasslandet av askens blad gjorde mig nyfiken
på vad den egentligen ville oss människor...

För att det var något den ville det förstod jag direkt...




Fri vers av wendela
Läst 264 gånger
Publicerad 2012-08-20 22:46



Bookmark and Share


  wendela
Tack för att du läste min text Lindha...Jag tror också att träd har något att säga oss...Kram fr SallyW
2012-08-22

  Lindha W Gustavsson
Ja träd är ju något levande, som har många budskap att ge och ta emot. Vackert uttryckt!
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

wendela
wendela