Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Jonas Wängestam


Jag vill bli människa - men inte nu

 

Jag är trädet som vinden smeker sig runt

Jag är marken som roten finner näring i

Jag är regnet som skogen ropar efter

Jag är molnen som skymmer solen

Jag är solen som ger människan ljus

Jag är Jorden som ger människan liv

Jag är Gud som ställer allt till rätta

Sen vill jag bli människa

men inte nu

inte nu

 

 




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-06 23:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Din dikt förmedlar känslan bra..kram
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström