Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

********* SÅR *********

 

 

 

Ärr

 

-dina

 

 

 

berör

 

mina

 

 

 

når

 

 

 

 

djup

 

-i mig

 

 

 

kärlek

 

 

 

allt

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 185 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-08-20 10:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om medkänsla i kärlekens namn.
2021-08-20

  Sparvögat VIP
Så fint att beröra någons smärta i kärlek…
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria