Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

******* FLOW *******

 

 


Vågen

öppnar

outforskat

okänt

djup

 

saltstänkta

minnen

 

-ljus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 261 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2021-08-23 10:16



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint hur vågen öppnar för ljus.
2021-08-27

  Peter G VIP
Kort och koncis dikt där vågor av olika magnitud sammanlänkas genom universums vishet!

fint!
2021-08-26

  Kajan VIP
Vilar ljus i det stora, stora havet ? Tydligen, och det är skönt att skåda, det förnimmer man här.
2021-08-24

  Öknens Ros VIP
Vågen, alltid sökande nya djup, minnen av ljus.
2021-08-24

  Koloristen
Flows well.
2021-08-23

  BenGust VIP
Vågen känns både som något bestående och något som kan bringa förnyelse.
2021-08-23

  lodjuret/seglare VIP
Skönt att människor målar så olika bilder, tänk så trist det skulle vara att gå och se sig omkring annars. Bara att prata med andra människor kan 'göra ens dag', begärligen.
2021-08-23

  Anya VIP
Så kompakt och lakoniskt. Ändå skapas de vackraste bilder.
2021-08-23

  alicja lappalainen VIP
mystik
2021-08-23

  bumerang

Våg -djup fin koppling som känns öppnande och fin
2021-08-23

  Marita Ohlquist VIP
En jättefin text som får mig att tänka på livet och kärleken.
2021-08-23

  Sparvögat VIP
Åh så vackert du tecknar ljusets våg…
2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria