Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktbara Ödemarker

man kan sväva kärva böna i begrundande tider

livets spirande frön som ger lycka och distraktion 

allt tjänar som en påminnelse om att leva 

Kärleken är oföränderlig och konstant

för den som vet att fylla en öken till oas 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-18 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP