Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyckel?


Liv?

Liv

nu är du så där igen

för levande

för att jag ska orka med

att leva

nu vill jag inte längre

leva       som jag lever

nu vill jag     leva

mitt liv 

på mitt sätt

som jag vill    leva det

så lugna ner dig lite    å

ta det lugnt en stund

lyssna inåt 

skapa drömmar

i tanken

och lev

det liv 

som du vill leva

ditt liv?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-11-09 18:39



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Intressant introspektion, gillar formen och pauseringar som ter sig självklara.
2022-11-13

    Birgersdotter VIP
Våga följa din dröm
2022-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP