Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felet

Vem kan säga vad som är fel?
Jag gick till läkare efter läkare med den frågan.
En av dem sa till mig,
'Det är ditt huvud',
Och en annan skrev litet med en penna,
'Det är ditt hjärta, ditt hjärta.'
Men en dag såg jag en svart grop i grön jord,
En trädgårdsmästare som kysste blommor,
En gammal kvinna som glatt gnolade i sin ensamhet
Och ett hus som seglade på vattnet.
Jag vet inte om det finns ett språk för det,
Eller om det finns en sång för det,
Om det skulle vara bättre att bryta min fantasi
I tusen stycken.
Men en sak är säker,
Vi måste hitta det rätta i det som är fel!




Fri vers av lundagatan
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-30 06:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lundagatan
lundagatan